Hva ønsker så Jannicke seg i dag, den 6. desember?
Jannicke skulle ønske hun kunne spille gitar. Hun har selvsagt ikke lyst til å øve og øve, hun vil bare være naturlig flink, uten å gjøre en dritt for det. Det skulle hun ønske om det meste, om hun er fullstendig ærlig, men i dag fokuserer hun på gitar. Om Jannicke var god på å spille gitar kunne hun kuppe alle festene til sine norske venner når de prøver å dra igang allsang, og bestemme hvilke sanger som skulle synges, fordi de trengte hennes fantastiske spilleegenskaper. Alle fester-som-plutselig-blir-til-allsang ville vært fylt av liflige toner fra musikaler som Dr. Horrible, Avenue Q og Once More With Feeling, for ikke å nevne sanger av musikere som Jonathan Coulten. David Bowie skulle også fått luftet seg litt.
Det er sannelig godt at allsang ikke er en ting her i England.

Labels:

2 Respons pŒ “6. desember”

  1. # Blogger Isobel

    Nå har du bodd for lenge i England. På norsk heter det GITAR. GITAR, ikke guitar. Om du kommer på grøtfest og snakker tvilsom norsk med engelsk aksent skal jeg personlig kryne deg i grøtgryta.  

  2. # Blogger Jannicke

    Da er innlegget redigert til korrekt norsk. Godt at du ikke la merke til at jeg faktisk hadde skrevet 'musikal' med 'c' i tillegg!  

Post a Comment



© 2008 The Cortex Feed | Basert pŒ K2 Template av GeckoandFly. Redigert og fornorsket av Kristin Storrusten.

free hit counter