Del 1.
Rappe.
Spesielt Vanilla Ice.


Del 2 følger. Alt jeg sier er Moonwalk og kontorpult.

Labels:

Jeg elsker Children in Need for at de gir meg klipp som dette:



Unskyld meg mens jeg dør av awesome!

Labels: ,

I dag imponerte jeg rumpa av en fyr da jeg løftet ham over skulderen og bar ham rundt et biljardbord, på tross av at han veide 20 kg mer enn meg. Hver gang han så på meg etter det, var det med ærefrykt.

Labels: ,

Jeg var hjemme i Norge i helgen (storkoste meg, om dere lurte), men da søndagen kom, var det på tide å dra tilbake til England. Etter nesten to timer tilbrakt på bussen til Torp, for så å frese gjennom en 5 minutter lang innsjekking, kø inkludert, var det på tide å gå gjennom passkontrollen.
Jeg leverer inn pass og billett, og damen i kassen tar pent imot. Så ser hun på meg.
"Reiser du sammen med noen?" spør hun vennlig. Jeg rister på hodet. Hun ser ned på passet mitt. Ser fødselsdatoen. "Neimen, du er jo stor jente, jo!" utbryter hun. Jeg nikker, tar passet mitt tilbake når hun tilbyr det, og forlater skranken.

Stor jente, ja. 22, faktisk. Ikke bare er jeg gammel nok til å fly alene, damen, men jeg er også gammel nok til å bo alene i utlandet!

Labels: ,

Da er det nok en gang tid for Tordenblogg, og jeg må innrømme at jeg ikke forventer å komme spesielt langt i år heller, men kan ikke påstå at det ikke er veldig hyggelig å være nominert.
Vet dere hva annet som hadde vært hyggelig? Å komme videre til neste runde!
Så løp og stem på The Cortex Feed. Du vet du vil.

Labels:

Jeg vet at det er en liten stund siden dette skjedde, men tenkte jeg skulle informere dere alikevel.

Har dere lagt merke til den nye knappen på youtube som leser kommentaren din høyt for deg om du trykker på den? Første gang jeg trykket på den var ved et uhell. Jeg så den ikke, og ble veldig sjokkert og litt skremt i et par sekunder etter det. Spesielt fordi jeg, dagen i forveien, leste denne stripen her:

Labels: ,

Hvor ille er det at jeg skjønte at de snakket Mandaring i dette klippet fordi jeg kjente igjen et par av ordene fra Firefly?


Labels: , ,

Jeg gleder meg noe helt sykt til Children in Need nå, og alle andre burde også gjøre det.
Hvorfor? Bare se på disse promobildene som ble offentliggjort i dag!



Det kommer til å bli fantastisk!

Labels: , ,




© 2008 The Cortex Feed | Basert pŒ K2 Template av GeckoandFly. Redigert og fornorsket av Kristin Storrusten.

free hit counter