Ok, jeg trenger litt hjelp fra leserne her. På mandag skal jeg på en tema-fest hvor man må kle seg ut som noen fra en tegneserie. Jeg har ikke den fjerneste anelse om hvem jeg kan kle meg ut som, så forslag mottas med takk! Jeg lover å poste bilder etterpå.

Labels:

Siden jeg regner med at alle som leser denne bloggen er veldig opptatt av min tilstand til en hver tid, tenkte jeg jeg skulle sette oppdatere dere på situasjonen min med en liten musikkvideo jeg fant på youtube.



(Les: Jeg føler meg råtten og liker å sutre).

Labels: , ,


*flinch*

Hvordan kan man være så slem og så kul samtidig?

Labels: , ,

“Gentlemen, you have several things in common. All of which irritate me immensely. Foreskin, Donkey jackets and membership of anarchist groups.”
“I don’t think I’m supposed to be here, I’m part of the anti-nazi.”

Det var alt for i kveld. *elsker Gene*

Edit: Jeg er kanskje ikke gutt, men den biljardscenen gjorde mer vondt å se på enn torturscenen i Casino Royale! Jeg måtte se vekk!

Labels: , , , ,

Fordi jeg har fint lite annet enn Ashes to Ashes i tankene for tiden (jeg vil se NÅ!), tenkte jeg jeg skulle introdusere dere for karakterene i Life on Mars, som da er grunnlaget for Ashes to Ashes. Chris, Ray og Gene er de som får være med videre til London 1981, mens Sam og Annie forblir i Manchester 1973 så vidt jeg vet.




Det at jeg mente Gene Hunt sitt vers helt på alvor da jeg laget denne videoen forklarer kanskje hvorfor jeg gleder meg sånn til Ashes to Ashes?
Og før dere kaller meg rar, er det ikke litt fint at vi finner forskjellige ting tiltrekkende? Hvis alle likte det samme ville det vært veldig mange der ute som aldri ville blitt elsket. Jeg bare sprer kjærleiken! Brad Pitt får nok som det er, han trenger ikke min i tillegg.

Labels: , ,

Første episode av Ashes to Ashes gikk på BBC i dag. Vi har bare BBC Food hjemme.
Det er nesten så jeg har lyst til å begynne å gråte.
Jeg trenger min Gene Genie!
Klemmer og annen form for trøst mottas med takk.

Labels: , ,

Du vet det gikk litt fort i svingene tidligere på morgenen når du, midt i en forelesning, innser at genseren din er vrengt.

Labels: ,




© 2008 The Cortex Feed | Basert pŒ K2 Template av GeckoandFly. Redigert og fornorsket av Kristin Storrusten.

free hit counter