Jeg hater fandom wank dypt og inderlig.
Det var slikt et hyggelig felleskap. Alle var venner. Hvorfor følte du et behov for å melde deg inn bare for å skrive slemme kommentarer, for så å dra inn idiot-vennene dine til å forsvare deg?
Jeg bør ikke ta meg så nær av det, men du såret en venn av meg med drittpreiket ditt. Ha deg ut av fandomet mitt NÅ!

Normal services will be resumed shortly.

Labels: , ,

Faste lesere av denne bloggen har kanskje fått med seg at en av hobbiene mine er videoredigering. Du trenger ikke være fast leser for å ha fått med deg at jeg er veldig glad i tv-serien Life on Mars. Jeg har kombinert disse to interessene i en musikkvideo om Sam, hovedpersonen i Life on Mars, satt til sangen Basket Case av Green Day, fordi Sam er litt smågal.
Jeg tenkte og det var høffelig å nevne at det ikke er noen spesielt store spoilere i denne videon, så det er bare å ta en titt.

Labels: , ,

Nok en gang blir det video med klipp som gjør meg glad for å gjøre dere glade og. Jeg kan friste med Top Gear, Life on Mars, Avatar, Torchwood House og Firefly. Det bør også nevnes at verdens beste Star Wars referanse er å finne i denne videoen.

Labels: , , , ,

Ta en kikk på dette klippet. Ignorer at det ikke er mulig å forstå hva som blir sagt når den skotske aksenten er så sterk som dette. Kikk litt nærmere på Davina. Er Davina overbevisende som kvinne? Jeg kjenner skuespilleren litt for godt, og dermed er vedkommende alt jeg kan se, så jeg klarer ikke bestemme om det faktisk ser nok ut som en dame til å forvirre mennesker. Derfor spør jeg dere; Ville dere latt dere lure om dere gikk forbi "Davina" på gaten?


Labels: , ,

På tross av litt laber interesse ved tidligere forsøk prøver jeg igjen med en post som er litt avhengig av at noen kommer med forslag. Jeg står nemlig for den vidunderlige tegningen dere kan skue her, men mangler noe morsomt å skrive på det, et såkalt caption. Det er her dere kommer inn. Kan dere komme frem til hva som blir sagt i dette bildet?

For de som lurte skal dette forestille Captain Malcolm Reynolds og Captain Jack Harkness. Kjenner jeg Jack rett er det nok et sleezy innuendo/sjekketriks som har vært på ferde her, men kanskje dere mener det er noe annet. Jeg venter i spenning!

Labels: , ,

Forestill dere at dette er et påskeegg som er funnet på 17 totalt urelaterte dvder. Alle har det samme klippet, og ingen aner hvordan de endte opp der, selv ikke produksjonsselskapene. Ingen vet hva mannen snakker om, men det er opplagt at dette er en side av en dialog. Jeg utfordrer dere herved til å fullføre dialogen. For å gjøre det litt lettere for dere har jeg kopiert inn alt som sies i en kommentar nedenfor, slik at dere bare trenger å klippe, lime og fylle ut deres side av samtalen.

DON'T BLINK! Good luck!

Labels: ,

Jeg vet jeg er litt sent ute med dette, men jeg vil bare skryte vilt av det nye utseende på bloggen min. Selveste Kristin er ansvarlig for dette, da hun ble lei av hvor stygg den gamle siden min var.
Jeg synes kommentarene i denne posten kan settes av til å hylle Kristin for hvor fantastisk hun er, og hvor vakker blogg hun har designet for meg.

PS: Jeg lover premie til den første som klarer å oversette det som står i et visst nerdealfabet i bakgrunnen. Jeg vet hvem jeg alt har fortalt det til, så dere tells ikke! Man må oversette på egenhånd.

Labels:




© 2008 The Cortex Feed | Basert pŒ K2 Template av GeckoandFly. Redigert og fornorsket av Kristin Storrusten.

free hit counter