Dere trodde kanskje Ninja-Jannicke var sunket inn i skyggene og blitt der, men en ninja vil alltid vende tilbake. Gode ninjaer er jo som kjent vanskelige å oppdage, og Ninja-Jannicke er den beste, derfor har hun bestemt seg for å gi dere en liten utfordring. Hun poster 5 bilder av sitt nye hjemsted, og utfordrer dere alle til å finne ut hvor hun gjemmer seg på de forskjellige bildene.
Dette er post 2 i serien om Ninja-Jannicke. Post 1 finnes her.
Det er post 3 i serien "Hvorfor Jannicke ikke har kjæreste".
Post 1
Post 2

#1


#2


#3


#4


#5



Edit: Etter ønske fra Kristin er bildene nå klikkbare så dere kan studere dem nøye i stor størrelse. Lykke til!

Labels: ,

Jeg er fanget i en Buffy episode. Mer spesifikt er jeg fanget i Buffy sesong 4 episode 2 Living Conditions.
Nei, jeg har ikke en sjelsugende romkamerat som spiller Believe av Cher på repeat, men det er ikke langt unna. De siste dagene har jeg nemlig hørt Happy Ending av Avril Lavine gjennom naboveggen mer enn én gang, og ved utvalgte anledninger har jeg også hørt en jentestemme som synger med.
Naboens manglende smak har også blitt bekreftet ved flere andre anledninger, hvor jeg hører kjenningsmelodien til både Hotell Cæsar og Home and Away gjennom veggen.

Labels: ,

Jeg satt på en benk i en park i dag og tegnet da en mann kom bort og lurte på hva det var jeg satt og tegnet på. Det var faktisk litt pinlig å innrømme at det skulle forestille en mann som dyttet en annen mann ned fra en bygning.
Han gikk sin vei etter det.

Jeg har et lite spørsmål som gjerne må diskuteres i kommentarfeltet mitt i det vide og det brede. Jeg skulle satt en aldersgrene på hvor dypt man fikk lov å gå (ufint ordspill ikke tiltenkt), men uforsiktig bruk av internett har ført til angst og mareritt jeg tviler på at noen kan overgå.
Uansett, her er spørsmålet mitt:
Om zombier eksisterte, ville det vært ulovelig å ha sex med dem? Faller zombier under nekrofililoven? Det samme gjelder forsåvidt vampyrer.

Labels: ,




© 2008 The Cortex Feed | Basert pŒ K2 Template av GeckoandFly. Redigert og fornorsket av Kristin Storrusten.

free hit counter